Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz intelegere amiabila

Buna ziua. Cu vremea asta fiica-mea a alunecat cu masina pe soseaua acoperita cu zapada si polei si a lovit un Duster de Petrom. La ei daunele sunt mici doar ceva zgarieturi. Problema e ca dansii nu au vrut sa stea sa faca o intelegere amiabila ci au bombanit ceva de Politie si au plecat. Au luat numarul de telefon al fetei, atat. Întrebarea pe care v-o pun este ce-i de facut in cazul acesta? Masina noastra are aripa infundata serios si usa soferului nu se deschide. Putem circula asa daca nu avem nici o hartie la mana? Daca ei se trezesc nu stiu cand sa ne reclame? Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:49, 20 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In termen de 24 de ore de la data evenimentului anuntati biroul tamponari.Tot acolo vi se va elibera si o autorizatie de reparatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asa zis accident kaylyl kaylyl Buna seara, As dori si eu o parere in legatura cu o problema... Astazi m-am trezit la usa cu o persoana care ma acuza ca i-am lovit masina in timp ce ma ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a acordat prioritate si l-am lovit in spate paulcostel paulcostel Mergeam regulamentar pe drum cu prioritate cand deodata apare de pe un drum secundar o masina care intra direct pe banda a doua fara sa-mi acorde prioritate, ... (vezi toată discuția)
Acum 5 luni de zile am lovit masina cumnatei, iar acum se intoarce impotriva mea Marian Mamu Marian Mamu Acum 5 luni de zile am lovit masina cumnatei, nu i-am dat prioritate unei persoane si m-a zgariat putin. M-am inteles cu omul, pe el l-am despagubit, nu am ... (vezi toată discuția)