Buna ziua , va contactez in legatura cu o problema , am stat inchirie la fosta mea sefa de la locul de munca , tin sa mentionez ca imibilul era pe numele ei , am plecat din chirie si dupa putin timp am am demisionat si din cadrul firmei , acum , ea doreste sa ma dea in judecata pentru niste facturi neplatite , mentionez ca inchirierea nu sa facut in baza unui contract de inchiriere sau sa imi fie trecut in contractul de munca , mia dat cheile si , ma pus sa renovez garsoniera si ma pot muta in ea , facand o intelegere pentru cat stau acolo ii voi da 650 ron din salar , acesti bani ii dadeam fara a fi trecuti in statul de plata sau in contractul de munca , acum dansa doreste ma ma da in judecata in numele firmei la care am fost angajat , trimitandumi o instiintare de la avocatul firmei , in numele firmei .
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat .
Concret ce contine instiintarea comunicata de avocatul firmei ,atat timp cat nu exista documente care sa probeze ca ati locuit in apartament in calitate de chirias ,nu exista documente care sa probeze obligatiile de plata in sarcina dv ?
Chirias
limac
Am un prieten care poseda o garsoniera care este inchiriata in mod legal: Ar dori sa mai treaca in chirie inca o persoana mai mult cu numele ; poate dupa un ... (vezi toată discuția)