avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Apometru defect
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Apometru defect

Bună ziua.Luna trecuta ,la citirea apometrul or din locuință am observat ca apometrul instalat în baie îmi indica 200m3 apa rece consumați, ceea ce m-a făcut sa anunț firma furnizoare de apa pt schimbarea acestuia.Bineînțeles a doua zi s au prezentat și mi au schimbat ambele apometre din baie și bucătărie,dar pe factura de luna trecuta mi au trecut acest consum.Am făcut o sesizare scrisa acestei firme pt a mi prezenta punctul de vedere (anume ca apometrul a fost defect și sa mi se calculeze consumul de apa rece pe baza consumului pe ultimele doisprezece luni făcând o medie lunara)primind un răspuns evaziv fără prea multe detalii ca nu se poate așa ceva și ca trebuie sa plătesc factura întreaga. Întrebarea mea este dacă mă puteți sfătui ce pot sa fac? Nu ar trebui ca la fiecare bloc sa fie montat un apometru general și astfel se poate vedea ,pe baza unui calcul simplu matematic,dacă acest consum este real sau nu? Țin sa precizez ca blocul unde locuiesc nu este înscris în nici o asociație. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 22 Martie 2018
Rugam respectati regulamentul forumului si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema apometru MarianSerry MarianSerry Bună ziua.Luna trecuta ,la citirea apometrul or din locuință am observat ca apometrul instalat în baie îmi indica 200m3 apa rece consumați, ceea ce m-a ... (vezi toată discuția)
Montare apometre cu citire de la distanță. am voie să modific instalația de apă astfel încât să achiziționez un singur apometru? EllaEla EllaEla Buna ziua! Va rog, sa ma lamuriti in privinta unei chestiuni ... Noua asociatie de proprietari, doreste sa moneteze prin intermediul unei firme autorizate, ... (vezi toată discuția)
Repartizarea facturii de apa balanmarinela balanmarinela Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat ... (vezi toată discuția)