avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nerespectarea termenului într-un contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nerespectarea termenului într-un contract

Buna ziua ! Am și eu o întrebare. Am făcut un contract cu doua persoane. O persoana pentru foto și alta persona pentru video. In contract perioada in care ei trebuiau sa ne dea partea foto și video era 6 luni au trecut deja 7 luni și ne tot amâna, iar una dintre persoane nici măcar nu mai Răspunde la telefon. Ce se poate face in acest caz?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Fotogaful, utilizator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:39, 25 Martie 2018
Ce tip de contract este? Unde ati facut contractul? Acele persoane sunt persoane juridice autorizate...lucrează pentru vre-o firma?
Sunt persoane fizice autorizate și am făcut un contract de prestări servicii cu semnături și ștampilate.

sebastian-barbulescu a scris:

Ce tip de contract este? Unde ati facut contractul? Acele persoane sunt persoane juridice autorizate...lucrează pentru vre-o firma?

Trimiteți o notificare de reziliere si solicitați restituirea sumelor achitate.

Fotogaful a scris:

Sunt persoane fizice autorizate și am făcut un contract de prestări servicii cu semnături și ștampilate.

sebastian-barbulescu a scris:

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract si cerere restituire avans prestari servicii ralwel ralwel Buna ziua, Situatia mea sta in felul urmator: Am semnat un contract prestari servicii (realizare website) cu o firma din Alba, eu fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Contract neonorat de catre telekom Kata99 Kata99 Buna ziua! Am si eu o problema pentru care va solicit ajutorul si va multumesc anticipat! Societatea noastra a acceptat un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contractului de catre fotograful de la nunta mariusag89 mariusag89 Buna ziua, Pe data de 19.09.2015 am avut nunta si ca toti oamenii normali am contractat si eu un fotograf-videograf pentru eveniment. Bineinteles ca ... (vezi toată discuția)