avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sediul social in cladire cu destinatie rezidentiala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sediul social in cladire cu destinatie rezidentiala

Buna ziua,

In cazul in care un apartament, aflat in proprietatea firmei X ca bun, devine sediul social pentru firma Y (numai sediul social, nu si punct de lucru), iar apartamentul este declarat la Taxe si Impozite (prin Raportului de evaluare pentru impozitare) ca destinatie rezidentiala (contract comodat intre firma si o persoana fizica), ar trebui declarat undeva ca reprezinta si sediul social pentru firma Y? In caz afirmativ se schimba suma platita ca impozit?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)
Declaratie la fisc pentru cladiri în cazul în care am o locuinta cu destinatie mixta (în apartament) cu un sediu social de firma tehnoredact tehnoredact Am auzit mai multe pareri diferite privind situatia mea: am o firma,cu sediul social inregistrat intr-un apartament rezidential (destinatie locuinta) ... (vezi toată discuția)