avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta

In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la sediu, se schimba destinatia de locuinta a apartamentului?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 08:23, 3 Iulie 2020
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In nici un caz. Firmele trebuie declarate ca sediu social undeva. In cazul in care firma are si punct de lucru, desfasoara activitate acolo, se schimba datele problemei.
[ link extern ] /
3 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din momentul in care ati infiintat acolo sediul social al unei societati, ati schimbat destinatia imobilulului.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu schimba cu nimic, daca nu se desfasoara activitate economica:
" daca la adresa cladirii este inregistrat un domiciliu fiscal (sediul firmei) la care nu se desfasoara nicio activitate economica, impozitul se calculeaza ca pentru cladiri rezidentiale,"
[ link extern ]
2 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat la registrul comertului,persoana juridica este inregistrata cu sediul social sau lucrativ in condominiu,destinatia spatiului ramane sediu persoana juridica
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai vorbiți prostii, v-am dat și link-ul cu un text scris de un expert contabil, care spune clar că în absența activității economice, asa cum precizează persoana care a deschis topicul, pentru autoritatea locala apartamentul respectiv e locuință rezidențială. Asta e sensul întrebării, nu ce scrie în registrul comerțului.
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
latka, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)