avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Chitanta plata impozit anual proprietate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Chitanta plata impozit anual proprietate

Buna ziua.
Vreau sa atasez acestui subiect o chitanta emisa de catre o primarie, cu privire la plata impozitelor anuale pentru terenuri + cladiri + taxa salubrizare.
Probelma este ca primaria nu a aplicat bonificatia de plata integrala a impozitelor pana la data de 31.03.2018. De fapt a mentionat ca si suma bonificatia, dar la calculul sumei totale nu a mai efectuat scaderea acesteia.
Oricum ar fi elocvent daca as putea atasa acestui subiect chitanta. Se poate atasta?
Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
ioan.morosan, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:33, 26 Martie 2018
Bonificatia se acorda doar la primele, nu si la taxa de salubritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare Cristina Bodocean Cristina Bodocean Buna ziua Sunt Bodocean Cristina din Rascruci Jud Cluj.In legatura cu taxa de salubrizare care o platesc la Primaria de care apartin .In urma cu doi ani am ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de ... cony55 cony55 Buna seara.Am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de la mama mea.Ea si a rezervat dreptul de abitatie asupra imobilului,pina la incetarea din ... (vezi toată discuția)
Calculare taxe si impozite locale lavylavv lavylavv Buna ziua. As dori si eu daca se poate sa ma informati cu privire la urmatoarele: cum se calculeaza impozitul pe teren extravilan , intravilan si cladiri si ... (vezi toată discuția)