avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie titlu doctor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie titlu doctor

Buna ziua! O persoana angajata cu norma intreaga in domeniul asistentei sociale si cu jumatate de norma in educatie beneficiaza de indemnizatia pentru titlul de doctor la ambele locuri de munca sau doar unde are functia de baza, avand in vedere ca sunt domenii de activitate diferite? Cumulul de functii presupune mai multe contracte de munca in acelasi domeniu?
Cel mai recent răspuns: carmengheorghiu , utilizator 08:21, 31 Martie 2018
Beneficiaza numai dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul.
Persoana are doctorat in stiinte sociale. Beneficiazade indemnizatie pentru titlul de doctor la Directia de protectie a copilului, unde are norma intreaga si functie de baza. Mai lucreaza cu jumatate de norma in invatamant, ca profesor de stiinte sociale. Beneficiaza si aici de indemnizatie pentru titlul de doctor, avand in vedere art.14, alin 2 din Legea 153/2017? Multumesc!
Nu , va beneficia de indemnizatia respectiva decat acolo unde are funcția de bază declarată.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de doctorat '''''' '''''' Bună ziua, am doctoratul în Filosofie din 2016. Anul acesta am dat concursul de titularizare pentru disciplina Cultura civică, pe care deşi l-am luat cu 10 ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind doctoratul prof. prof. Buna ziua! Sunt profesor itinerant de sprijin, in invatamtul special, titular, cu doctoratul in domeniul sociologie, la Universitatea din Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)