Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie după 22 de ani de condiții speciale de muncă

O persoană care a lucrat 22 de ani în condiții speciale de muncă în ce condiții poate să iasă la pensie? Mai exact: data nașterii 20.12.1966, 22 de ani în condiții speciale de muncă, 8 ani în deosebite și 2 ani în normale. La ce tip de pensie se încadrează?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:36, 31 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Barbat:
Limita de varsta la 52 ani si 6 luni
Și dacă este femeie, înțeleg că poate ieși la 50 de ani și șase luni?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
50 ani si 5 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand o sa iasa tatal meu la pensie? ContSters218316 ContSters218316 Tatal meu, in varsta de 59 de ani, a lucrat la Pesteana Nord (exploatare miniera de suprafata) si a beneficiat de grupa a doua pana in anul 2000. A fost fortat ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)
Pensie luizaluminita luizaluminita BUNA ZIUA, v-as ruga sa-mi dati si mie un safat legat de urmatoarea speta , am depus dosarul de pensionare cu ceva timp in urma , acum am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)