avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... talon mov pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

talon mov pensie

Buna ziua ,va rog sa mi spuneti si mie daca mai este obligatoriu ridicarea talonului ptr cei care au optat pensia pe card .Am o mare problema tatal meu fiind dus la un camin de batrani ptr ridicarea talonului de catre mine fiica lui este o problema ,oficianta de la posta avand o imputernicire sa l reprezint peste tot imi spune ca nu este valabila si ca trebuie strict ptr posta ,spunandu i ca eu nu ridic banii decat un act (asta este specificat in imputernicire ca am dreptul sa i ridic orice mandat postal )M,a gandesc cu groaza daca nu pot sa i mai ridic talonul de pensie mov se va bloca pensia.MULTUMESC anticipat ptr raspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 3 Aprilie 2018
Este posibil ca dupa 3 luni de neridicare a cuponului sa se suspende plata pensiei.
Incercati sa depuneti o notificare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la Casa judeteana de pensii in care se descrieti situatia existenta. Anexati o adresa de la Caminul de batrani din care sa reiasa ca tatal dvs. este internat permanent si nu se poate deplasa sa-si ridice talonul de pensie. Solicitati un aviz scris/ un mod de rezolvare a situatiei existente pentru ca pensia sa nu-i fie blocata de la posta.
Pentru urgentare puteti merge in audienta la directorul CJP cu notificarea in mana, eventual in 2 expl. originale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon de pensie DumbravaGhr DumbravaGhr Stimati domni, Am facut optiunea pentru a primi pensia pe card. Am facut optiunea la Bancpost. Am primit cardul si de luna aceasta si banii pe card. Cum ... (vezi toată discuția)
Talonul de pensie AdiCov AdiCov Buna ziua, Ce consecinte sunt daca nu-mi ridic talonul de pensie (talonul mov) de la oficiul postal ? Am optat pentru virarea pensiei intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)