avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trebuie sa depun o plangere pentru distrugere auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trebuie sa depun o plangere pentru distrugere auto

Buna ziua! In cursul zilei de 25.03 am fost implicat intr-un accident rutier cu un atelaj hipo, soldat fara victime dar cu avarierea masinii personale. Eu stationam pe partea dreapta a carosabilului cand un cal care tragea aceasta caruta in viteza, a sarit pe masina mea...avariindu-mi capota, aripa fata stanga si oglinda fata stanga. In urma acestui incident am apelat 112, carutasu a plecat de la locul faptei, iar echipajul de politie (rurala) care a sosit la fata locului mi-a spus ca nu are ce sa ii faca..iar eu pentru recuperarea prejudiciului sa merg in civil. Trebuie sa depun o plangere la politie? sau sa merg la tribunal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti 2 variante fie formulati o plangere penala a carei solutionare poate sa dureze ani sau formulati o actiune civila daca cunoasteti identitatea faptuitorului cu obligatia de a timbra la valoarea pretentiilor si cu posibilitatea sa nu aveti ce executa silit chiar daca castigati.Dilema dvs ar trebui discutata cu un av pt a va preciza costuri,durata,avantaje,dezavantaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto ContSters271857 ContSters271857 in urma unui accident rutier anul 2007,luna 3 ziua 2- expertiza tehnica judiciara,....circulatia se desfasura in conditii de vizibilitate specifice zorilor ... (vezi toată discuția)
Accident neacordare de prioritate Machu Machu Buna ziua! Sunt conducator auto de aproape un an si din pacate am avut si eu prima tamponare :(. Tare ciudat a fost totul ... stationam pe marginea drumului in ... (vezi toată discuția)