avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere motocicleta de 71kw limitata la 35kw cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere motocicleta de 71kw limitata la 35kw cu permis A2

In data de 31 martie 2018 la ora 4 dimineata am fost oprit de un echipaj de politie aflat in mers, la verificarea actelor au observat ca eu conduc o motocicleta de 71kw, ea fiind limitata la 35kw si asteptand actele, in data de 30 am fost cu ea la RAR pentru omologare. Eu detin permis categoria A2 si B, mi s-a intocmit dosar penal si retinerea permisului de conducere. Intrebarea mea este: ce se va intampla cu permisul meu si care sunt consecintele pe care le voi suporta? Multumesc
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat. Apoi, in functie de solutia dispusa, vi se restituie ori sa se anuleaza( in cazul unei solutii de condamnare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permius suspendat Denis19 Denis19 Buna ziua ! Am și eu o întrebare! Am condus cu permisul suspendat am fost oprit de un echipaj și mia fost întocmit dosar penal! As mai avea șanse sa îmi ... (vezi toată discuția)
Art 335,2) permis suspendat gabrielbob gabrielbob Buna ziua. in toamna trecuta am luat categoria A2. Am achizitionat o motocicleta avand 37kw, eu nestiind ca nu e in regula sa o conduc (limita fiind 35kw). Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. ... Zedo Zedo Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. Este vorba depsre un accident cu autor necunoscut (a plecat de la locul accidentului) si ... (vezi toată discuția)