avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Convenție
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Convenție

Este legal după noile legi?
AVA persoană juridică fără scop patrimonial să ia cuantum de 20la sută din valoarea totală?Am încheiat o convenție acum cinci ani.In convenție se specifică că se vor ocupa de toate formalitățile inclusiv politie,parchet și orice instanța judecătorească de orice grad.Procesul sa terminat și eu azi am aflat de la avocat că sunt datoare dumnealui.Nu înțeleg de ce să plătesc și AVA, dacă eu plătesc avocatul? Vă rog să-mi spuneți ce fel de avocat să consult ????
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:34, 14 Aprilie 2018
Mergeti la un avocat specializat in civil pt a vedea ce clauze sunt cuprinse in contractul respectiv.
Mergeti la un avocat specializat in civil pt a vedea ce clauze sunt cuprinse in contractul respectiv.
Mulțumesc frumos.Voi apela la un avocat.Paste fericit.
Ce intelegeti prin "noile legi" si la cine va referiti prin "AVA"? Ce obiect are acea conventie?

Pârvanparvan a scris:

Este legal după noile legi?
AVA persoană juridică fără scop patrimonial să ia cuantum de 20la sută din valoarea totală?Am încheiat o convenție acum cinci ani.In convenție se specifică că se vor ocupa de toate formalitățile inclusiv politie,parchet și orice instanța judecătorească de orice grad.Procesul sa terminat și eu azi am aflat de la avocat că sunt datoare dumnealui.Nu înțeleg de ce să plătesc și AVA, dacă eu plătesc avocatul? Vă rog să-mi spuneți ce fel de avocat să consult ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uregent!!!recuperarea prejudiciilor provocate de salariat Alina Alina Alina Alina Buna ziua Sunt intr-o mare dilema. in cazul in care un salariat produce angajatorului un prejudiciu recuperarea acestuia nu se mai face prin decizie de ... (vezi toată discuția)
Legalitate termeni conventie matrimoniala alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Intrebarea este daca dupa casatorie se poate face o conventie matrimoniala care sa cuprinda in principal urmatoarele: - in cazul in care unul dintre soti se ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? adela1978 adela1978 Cunoasteti cazurile de inselaciune prin asa zise contracte de publicitate prin intermediul iunei firme elvetiene de publicitate? vin niste reprezentanti foarte ... (vezi toată discuția)