Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentarea la tribunal.

Buna ziua
Am si eu o problema am avut un inprumut bancar la BRD am achitat jumate din el ,dar din cauza ramaneri fara un loc de munca am intarziat cu plata momentan nu lucrez ,insa mi.a vn de la tribunal o citatie sa ma prezint nu am nici un venit momentan sa pot achita pt ca am un bebe mik de cateva luni,daca nu ma prezint ce se intampla!?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti discuta cu un av macar pt a va formula o intampinare in dosar,nu este o problema faptul ca nu va prezentati ci faptul ca nu faceti nici o aparare in dosarul respectiv.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am inteles va multumesc frumos pt sfat

Am sunat la ei si acum se ocupa o firma gen S.C EOS KSI ROMANIA vor sa imi faca o rata sa pot achita incontinuare,ideia este ca nu am nimik pe numele meu si nu am nici un venit ,pana nu ma angajez din nou ce le pot spune sau cum sa ma adresez catre dansi.
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Nu platiti nimic,nu semnati nimic fara a discuta in prealabil cu un av,este posibil ca debitul dvs sa fie prescris.Daca nu aveti nimic pe numele dvs este un argument in plus sa nu va grabiti neavand cum sa fiti executata.
Adica ce inseamna prescris,nu am nimik pe numele meu absolut nimik traim din salariu sotului trei pers
Sotul meu intreaba daca lui ii poate face cv gen sa trimita la munca cv plicuri sau ceva de genu .

Va multumesc frumos pt rasp la toate intreb ca nu mai aveam pace cu al meu sot in casa ,ii este teama sa nu ii faca lui oprire pe salariu ,dar nu ar avea dc pt ca in momentul cand am avut inprumutul nu eram cununata cu el si nu este bagat in nimik acte genu asta
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Intrucat imprumutul a fost contractat anterior casatoriei,sotul dvs.nu are nicio obligatie de plata a respectivului imprumut.

Alte discuții în legătură

Debite catre societate recuperari creante danutzu_72 danutzu_72 buna ziua,sunt intro mare dilema si v as ruga din tot sufletul sa ma ajutati intro problema mai delicata si anume;am facut un credit in anul 2005 la banca ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la tribunal LilianaViolets LilianaViolets Buna ziua Am si eu o restanta la banca si de cv timp nu mai pot plati am ramas fara lok de munca ,ei au dat dosarul unei firme de recuperat,am luat legatura ... (vezi toată discuția)
Somatie firma de recuperari creante Bianca C. Bianca C. Am contractat un imprumut la BRD in 2006 in valoare de 26.000ron.,iar din cauza dobanzilor majorate,comisioanelor introduse ulterior(comisioane care nu sunt ... (vezi toată discuția)