Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentarea la tribunal.

Buna ziua
Am si eu o problema am avut un inprumut bancar la BRD am achitat jumate din el ,dar din cauza ramaneri fara un loc de munca am intarziat cu plata momentan nu lucrez ,insa mi.a vn de la tribunal o citatie sa ma prezint nu am nici un venit momentan sa pot achita pt ca am un bebe mik de cateva luni,daca nu ma prezint ce se intampla!?
Multumesc frumos pt rasp .
Buna ziua
Va rog mai am nevoie de un sfat ,cei de la firma de recuperare mentionata mai sus in alt msj ma tot suna si ameninta sa platesc daca nu vine si ma ia silit cu politia ,sau imi pun in vedere sa vand bunuru din familie pt a le achita ,am precizat scris ca nu am nici un venit si nimik pe numele meu dar ei spun ca treb sa gasesc cv bunuri materiale sa le vand pt a achita ,va rog mai dati mi un sfat chiar nu am ce vinde si din salariu sotului de 1200 traim trei pers si un bebelus de sase luni ,va rog un sfat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debite catre societate recuperari creante danutzu_72 danutzu_72 buna ziua,sunt intro mare dilema si v as ruga din tot sufletul sa ma ajutati intro problema mai delicata si anume;am facut un credit in anul 2005 la banca ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la tribunal LilianaViolets LilianaViolets Buna ziua Am si eu o restanta la banca si de cv timp nu mai pot plati am ramas fara lok de munca ,ei au dat dosarul unei firme de recuperat,am luat legatura ... (vezi toată discuția)
Somatie firma de recuperari creante Bianca C. Bianca C. Am contractat un imprumut la BRD in 2006 in valoare de 26.000ron.,iar din cauza dobanzilor majorate,comisioanelor introduse ulterior(comisioane care nu sunt ... (vezi toată discuția)