avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitare venituri ong
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitare venituri ong

Pot fi considerate ca venituri neimpozabile veniturile incasate de un ong care inchiriaza un bun obtinut prin contract de inchiriere sau comodat de la o persoana fizica?
Cum se dovedeste efectuarea de demonstratii sportive efectuate de o asociatie in cadrul federatie din care face parte?
Banii incasati de la federatie pentru ca asociatia sa organizeze evenimentele federatie pot fi considerati ca venituri neimpozabile ?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 00:00, 17 Aprilie 2018
Bunurile utilizate in baza unui comodat nu s-ar putea inchiria / subinchiria / subcomodata. Indiferent daca apartin unei persoane fizice sau juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri impozabile cultura cultura O asociatie de dezv. intercomunitara a fost infiintata cu scopul pt promovarea si dezv.potentialului, actiunilor  culturale intr-o zona, si exploatarea, ... (vezi toată discuția)
Venit din inchiriere bgv bgv Poate un SRL care are dreptul de folosinta al unui imobil in urma incheierii unui contract de comodat incheiat cu o persoana fizica, sa inchirieze imobilul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)