avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retragere dintr un proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retragere dintr un proces

Buna ziua,
In anul 2012 am dat procura fratelui meu pentru a ma reprezenta intr un proces, intr o alta localitate, pentru niște terenuri! El însă a mai folosit procura si intr un alt Proces cu terenuri despre care eu nu știam si la care continua sa se judece! Procura este expirata si am si anulat o dar se pare ca el continua sa o folosească! Spuneti mi va rog cum pot ieși din acest proces si cum il pot ataca in instanța pe el pentru ca mi a folosit procura fără sa stiu si fiind si expirata! Am aflat de proces pentru ca am primit de la Judecătoria resoectiva niște documente unde sunt menționate mai multe informații printre care si o taxa de timbru care are o valoare foarte mare!
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:34, 16 Aprilie 2018
Solicitati fratelui sa va dea socoteala despre modul cum a folosit mandatul dat. Nu poate sa foloseasca o procura expirata decat in contextul in care acea procura a fost depusa la dosar cand era in termen. Daca demersurile sunt facute in numele dvs. iar dvs. nu mai vreti sa urmati actiunea , trebuie sa mergeti personal in fata instantei sa faceti mentiunea ca nu mai doriti sa continuati acel proces. Daca va profita ceea ce a solicitat prin actiune in instanta, mergeti la judecatoria mentionata, verificati dosarul si actionati in consecinta. Sunteti, posibil, in perioada de regularizare si daca nu platiti taxa , cererea se respinge. Daca are valoare mare este posibil sa fie un teren care merita sa fie preluat. Verificati. Poate este in avantajul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A semnat in locul fiului ContSters366002 ContSters366002 Pirita a semnat un inscris in locul fiului care este si el pirit si a depus actele la judecatorie . Este legal ? Ce se poate face ? (vezi toată discuția)
Valabilitate procura elena0-1 elena0-1 buna ziua,am facut o delega fratelui meu , mai mic,ptr ca eu nu eram acasa ptr o dezbatere de mostenire ,7 ani in urma,i-am dat dreptul sa semneze in locul meu ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii ContSters283512 ContSters283512 Am citit ceva mai devreme despre \'\'un drept de retentie , parca . Eu sunt implicat ca pirit intr-un proces de partaj judiciar . Am 1/4 cota indiviza din casa ... (vezi toată discuția)