avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Cum pot afla daca mia facut schimbarea de functie la locul de munca fara a intreba pe cineva din firma. Cum pot cauta pe internet ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 18 Aprilie 2018
Un astfel de act de dispozitie ar trebui sa vi se comunice, nu sa-l cautati Dvs ....
Nu aveti cum sa cautati pe Internet ... potrivit art.7 alin.6 din H.G. nr.905/2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, respectiv “La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate, sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revistal camelia2012 camelia2012 buna ziua.vreau sa imi fac un credit dar mia cerut revistatul.cum pot sa il obtin?si ce este ala?contractul de munca? (vezi toată discuția)
Adeverinta cu stagiu de cotizare de la angajator Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Daca eu am lucrat toata luna decembrie si am fost in preaviz si am prins si 3 zile de preaviz pe luna ianuarie,cand trebuie sa primesc adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez la o societate si am solicitat departamentului ... mafteig mafteig Buna ziua. Lucrez la o societate si am solicitat departamentului de resurse umane adeverinta pentru stabilirea vechimii in munca. Dansa mi-a spus ca o poate ... (vezi toată discuția)