avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neprezentare proces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neprezentare proces

Buna seara,
Dacă sunt chemat în instanță într un proces civil, mai exact, o datorie mai veche la banca, neachitata,procesul fiind în Buftea, eu din București, imi puteți spune ce se întâmplă, la ce sa ma astept daca nu ma prezint? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:42, 22 Aprilie 2018
La un proces se poate intampla orice...
Dacă credeți că il puteti castiga ar fi bine sa va angajați avocat.
Cine nu se prezintă la proces de regula il pierde desi il putea castiga...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ilegala alesandraalesia alesandraalesia in urma unei concedieri ilegale am dat in judecata patronul dar am pierdut.acum fac contestatie ma poate ajuta cineva cu un sfat? (vezi toată discuția)
Cine plateste creditul la banca in caz de deces? marinakarina72 marinakarina72 Buna seara,tatal meu a decedat in urma cu doua saptamani si am aflat ca avea un credit la banca de 11 milioane(lei vechi).As dori sa stiu ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Avocatul a neglijat să ceară micșorarea cheltuielilor de judecată solicitate de partea adversă. s-a finalizat și recursul, ce se mai poate face în această etapă? lolita45 lolita45 Buna ziua, Am urmatorul caz: acum cativa ani am dat in judecata o banca pentru clauze abuzive intr-un contract de credit. Am pierdut pe fond, la fel si in ... (vezi toată discuția)