avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie întreținere minor, tutela exclusivăa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie întreținere minor, tutela exclusivăa

Bunăa ziua,am depus actele la tribunal pentru cele menționate la subiect, am primit o comunicare adresă de la tribunal in care mi se cere: sa mai plătesc o taxa de timbru judiciar întrebarea este unde o platesc?! Tot la primăria de domiciliu sau unde?! 2. Mi se cere doi martori asta am înțeles, dar mi se cere arătarea dovezilor care să susțină cererile de la subiect. În ce constau aceste dovezi?! Eu sînt tatăăaăl copilului pentru care solicit cele menționate la subiect il cresc singur de la 3ani fiul meu avind acum 15 ani mama lui l a vizitat dar au fost perioade in care nu l a vizitat chiar si timp de opt luni de zile si nu a participat cu bani la cresterea minorului doar ce ai aducea intr o sacoșăsa.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:50, 29 Aprilie 2018
Faptul ca nu va angajati av va reduce sansele in solutionarea cauzei.Taxa de timbru o achitati tot la adm financiara de la domiciliul dvs,indicati nume si adresa martori,precizati ca prin probele solicitate doriti sa dovediti situatia de fapt precizata in actiune.;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face? wap54 wap54 Am depus la tribunal plangere pentru obligatia de a face cerand raspuns la cererea depusa la prefectura si emiterea unei hotarari. TREBUIE TAXA DE TIMBRU ... (vezi toată discuția)
Mama romanca si tatal danez giulia79 giulia79 Am un baietel de 1 an si o luna,pe care il cresc singura de cand l-am nascut,ca sa fiu mai precisa tatal(este cetatean danez)ne-a abandonat cind eram ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la apel- red pensie de intretinere cris_deo cris_deo buna ziua as vrea sa stiu daca in cazul apelului la o actiune de reducere pensie de intretinere se plateste taxa de timbru si timbru judiciar si as mai avea o ... (vezi toată discuția)