avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Mesaj de la executor pentru credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Mesaj de la executor pentru credit

Buna ziua as dori sa stiu eu am un credit la banca si seful meu a primit un mesaj de la executor sa imi opreasca 4milioane era vb sa imi opreasca pe luna aprilie si nu mia oprit si seful meu a scos bani de el si a dat 4milioane si acum vrea sa imi opreasca 8milioane si salariul meu este de 12milioane
Eu am vorbit cu banca sa imi opreasca 3milioane da si nu mi se pare corect ce a facut seful meu .ma numesc Popescu Alina
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Veronuca , utilizator 07:02, 2 Mai 2018
Daca opreste 8 milioane este grav...!!! atata timp cat executarea este pentru 4 milioane.....
Pot sa va sun la ora 9

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire clearwater clearwater Buna ziua..! AM nevoie de un sfat care ma depaseste.Am mai multe datorii care stau in felul urmator:banca opreste 760 din salariu de 1500 dar fara executie ... (vezi toată discuția)
Proprire din doua parti un singur cont anamariamario anamariamario buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)