Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare diminuat

Buna ziua,
Am depus dosarul pentru pensia anticipata partiala si mi s-a redus stagiul de cotizare cu 11 luni si 6 zile pentru un total de 185 zile de CFS. In perioana 1985-1990 am avut 102 zile de CFS, iar in perioada 1998-2010 alte 83 zile de CFS. As vrea sa stiu daca este corect cum s-a diminuat stagiul de cotizare. Cum se calculeaza? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Poate beneficia de pensie anticipata partiala? Tuca Anamaria Tuca Anamaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Femeie, nascuta la 28.07.1950; Stagiul de cotizare: 25 ani si 3 luni ; Grupa 2 de munca - 21 ani si ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara. As avea nevoie de ajutorul vostru: am o o salariata care este nascuta pe 02.01.1955 si vrea sa iasa la pensie anticipat. I-am calculat perioada ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala / decretul nr. 112/1965 gpana gpana Sunt nascut in 18.04.1950. Am varsta standard necesara pentru pensionare anticipata partiala : 60 ani. Sunt angajat cu carte de munca din 05.08.1975. Am ... (vezi toată discuția)