avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Ce am de facut cu acest gen de persoane?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Ce am de facut cu acest gen de persoane?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu stiu ce am de facut. Lucrez intr-un magazin, incasam un client care a cumparat o haina si o punga, suma totală 5,60 si a scos o bancnotă de 100 de si apoi a zis ca imi da mărunți 0,60 bani sa ii sau restul de la 5 lei si intre timp ma tinea de vorba si eu am deschis casa sa ii sau restul, eram concentrată pe cat mai trebuie sa imi dea si la discuție si nu am observat ca nu mi-a mai dat 100 aia ci doar maruntul. Mi-a ramas in memorie ca am văzut suta. Bine stiu e vina mea ca nu am fost atenta si eu trebuie sa pun banii, dar cred ca e înșelăciune, ca m-a indus în eroare... M-am uitat pe camera si se vede cum cauta in geanta si pune 100 inapoi... Totusi chiar daca eu dau banii de la mine, cu acest gen de persoane cum rămâne? Ce am de facut? Menționez ca am pățit aceeasi faza cu doua persoane in aceeasi zi... Da e greseala mea ca nu am fost atenta, stresul e mare, asta este... Dar nu exclud sa se cunoasca cele doua... Mulțumesc pentru ajutor.
P. S. Imi cer scuze daca am gresit categoria.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:59, 6 Mai 2018
Pe camera de supraveghere imaginea este clara ?
Singura solutie este sa contactati politia ,punandu-le la dispozitie imaginile si formuland o plangere.Daca o sa fie identificat cineva sau cat va dura solutionarea este alta discutie,
Faceti plângere la poliție și sa ia filmarea ca proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)
Help!!!m-a inselat casierita de la banca claudiu_istoc claudiu_istoc buna ziua! as vrea sa ma intrumati intr-o problema si anume : am facut comanda de o masina noua , am achitat avansul acum o luna si azi ,m-a sunat dealerul si ... (vezi toată discuția)