avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! In urma cu cateva zile am aflat ca a murit tatal meu biologic. Eu nu l-am cunoscut, ne-a parasit la varsta de 4 ani prin divort. Eu am ramas pe numele lui de familie, avand acum 30 ani. Pensie alimentara nu a platit in anii mei de copilarie. Nu a avut alti copii, si nu a avut nici alta sotie dupa divortul de mama mea. Avea 2 frati doar. Asta inseamna ca teoretic eu mostenesc averea lui? Cei 2 frati au vreun drept la imobiliar si masina? Ce procedura trebuie urmata acum? Se poate rezolva totul prin serviciile unui avocat? Va multumesc mult pentru raspunsurile acordate!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:01, 6 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs sunteti unicul moștenitor.
Va adresați unui birou notarial pentru dezbaterea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni. va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea următoarei ... ABANA1 ABANA1 SUCCESIUNI Va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea următoarei probleme: 1. Proprietarul A are 2 copii :pe B si C. B primește de la tatăl lor A ,printr ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire intre frati izabi izabi va rog sa ma ajutati cu o problema.Sora mea a decedat ,si am fost 4 frati,din care eu am ramas singurul supravietuitor,Toti avem copii,numai ea ,cea ... (vezi toată discuția)
Sunt singurul mostenitor cunoscut, nu mai stiu nimic de alti mostenitori CosminTM CosminTM Problema mea este una simpla dar rezolvarea s-ar putea sa fie mai complicata: Unchiul meu de care am avut grija in ultimii ani de viata a ... (vezi toată discuția)