avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Contract vanzare -cumpărare masina
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Contract vanzare -cumpărare masina

Buna ziua ,

Vrem să ne vindem masina.Cumpărătorul este in alt oras.Sotul vrea sa ii duca el masina , masina fiind pe numele meu.Se poate rezolva cu contractul in oras la noi, fara prezența cumpărătorului, printr-o copie de buletin scanată ? Eventual sa il semneze când ii duce masina.Cum sa procedăm ?
Cel mai recent răspuns: Miha86 , utilizator 09:50, 7 Mai 2018
Incheiati procura notariala in favoarea sotului pentru a desfasura demersurile necesare trasmiterii dreptului de proprietate asupra bunului mobil
Deci nu se poate sa semnez eu contractul in oras la noi ? Si sa nu fiu prezentă când duce masina soțul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto mai putin ortodoxa ghetagabi ghetagabi Buna ziua, Vreau sa-i cumpar masina tatalui meu, pentru o vinde mai departe, el nu are timp si nici chef sa se ocupe. Fac contract de V-C cu el, fara a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa divort intro zi macul rosu macul rosu eu si sotul meu am hotarat sa divortam .nu avem copii si vrem sa divortam cat mai repede .suntem amandoi de acord .se poate la notar ????? cum sa procedam ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa ce a fost vandut in italia alinaion82 alinaion82 Buna seara! Am si eu o problema. Sunt in Italia de 3 ani, mi-am adus si masina dupa vreun an....am pastrat targa din Romania, ca sa nu platesc asigurarea ... (vezi toată discuția)