avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare destinatie uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare destinatie uscatorie

Buna ziua,
as dori sa stiu daca pentru transformarea uscatoriei unui bloc in camera "speciala pentru administrator" este necesara semnatura tuturor coproprietarilor sau se poate face cu 2/3 dintre acestia.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: TM2017 , utilizator 13:57, 8 Mai 2018
Avand in vedere ca uscatoria reprezinta parte comuna imobil de locuit in comun,pentru schimbarea destinatie este obligatoriu acordul tuturor proprietarilor
Buna ziua,
multumesc frumos pentru raspuns! Scuze pentru insistenta insa in cadrul legii 170 din 2010 se mentioneaza ca suficienta implicarea a 2/3 din co-proptietari. Poate nu m-am exprimat foarte corect, schimbarea destinatiei nu va fi facuta legal ci doar organizatoric, practic spatiul destinat uscatoriei fiind reamenajat ca birou pentru administrator cu acces restrictionat. Puteti sa imi spuneti va rog daca si in acest context se mentine obligativitatea semnaturii tuturor co-proprietarilor si legea se refera la alte situatii?
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
TM2017, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comun tilex tilex Buna ziua, Sunt proprietar si membru in Asociatia de proprietari bloc I 26. Este legal schimbarea destinatiei unui spatiu din partile comune ale ... (vezi toată discuția)
Transformare uscatorie in magazin alina_25 alina_25 Daca la un bloc cu 4 etaje care are uscatoria este situata la parter situata cei de la parter nu doresc transformarea ei in magazin (galagia facuta de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu uira uira Intentionez sa cumpar un spatiu cu destinatia de uscatorie pe care apoi sa-l transform in spatiu de inchiriat, 2 spatii din cele invecinate direct fiind ... (vezi toată discuția)