avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... restituire avans
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

restituire avans

Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au primit banii insa ei nu mi au emis factura , nu am bon fiscal si nici nu am incheiat contract cu ei . in situatia de fata le am solicitat restituirea avansului pentru ca rochia este croita prost . pana si ei au recunoscut ca rochia este croita prost si incearca sa ma convinga sa mi o modifice sau sa imi faca alta din nou , eu tot ce imi doresc este sa imi recuperez banii . cum as putea sa procedez mai departe avand in vedere ca nu am avem un contract incheiat , nu am facura , bon fiscal , nimic in schimb am dovada ca le au ajuns banii in cont ,
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:57, 9 Mai 2018
Foarte simplu... ii notificați si ii puneți de drept in întârziere pentru plata nedatorată. Eventual ii amenințati ca Trimiteți pe capul lor fiscul. Dacă nici asa nu merge ii acționați in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare avans pierdut anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)
Returnare avans anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)
Croitoreasa magazinului mi-a modificat gresit rochia de mireasa. cum pot obtine returnarea avansului sau schimbarea rochiei? Mihaela-Moldovan Mihaela-Moldovan Am platit un avans de 25% pt o rochie de mireasa disponibila in magazinul din Buc al unui producator spaniol. Rochia era cu 2 masuri mai mare, astfel ca mi-au ... (vezi toată discuția)