avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia anticipata

Sunt barbat am o vechime de 35 ani lucrati in tara si 4 ani in strainatate,intrebarea mea este daca cei 4 ani lucrati in strainatate cu contract legal se adauga linga cei 45 ani cotizati in tara pt ca sa ma penalizeze mai putin la pensie anticipata.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
giorgio24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:17, 8 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se adauga la stagiu.
Nu intra in calculul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul anilor (stagiului) de muncà MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Sînt cetàteam român cu domiciliul în stràinàtate si cu dublà cetàtenie, românà si francezà nàscut 26 februarie 1954. Pe 1 octombrie 2015 am iesit ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa a ii-a modificat 2014 a legii nr. 380/2013 ContSters307950 ContSters307950 O persoana are vechime efectiva in munca de 23 de ani + grupa a II-a= 30 de ani.(pana in anul 2001). Aceasta are varsta de 56 de ani. Legea pentru grupa a II ... (vezi toată discuția)
Se adaugă anii munciți în străinătate la vechimea în munca pentru ieșirea la pensie mihaela273 mihaela273 sotul meu a lucrat 2 ani si 10 luni, legal, in Germania, intre 1991-1995 .la plecarea in tara i s-au returnat sumele corespunzatoare contributiilor.va intreb ... (vezi toată discuția)