Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare definitiva si irevocabila

Buna ziua va rog frumos sa-mi explicati si mie pentru o hotarare definitiva si irevocabila trebuie sa ma prezint personal cu hotararea la tribunal sau poate si unul din parinti sa ma reprezinte pentru a pune stampila pe hotarare.peocesul a fost in anul 2009( tagada paternitate )
Cel mai recent răspuns: Julia Ana , utilizator 12:19, 10 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema poate sa fie rezolvata doar de dvs personal,avocat angajat sau orice persoana imputernicita printr-o procura notariala.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentare la divort g_abryela g_abryela Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Cererea de divort s-a depus de comun acord, avem termenul pe 19 ianuarie si tocmai m-a anuntat ca atunci nu se afla in ... (vezi toată discuția)
Iesire minor din tara cu o alta persoana decat parintii Seashell Seashell Poate cineva sa-mi explice ce trebuie sa fac daca vrea ca copilul meu de 15 ani sa ma viziteze in Olanda insotit de o prietena de a mea? Mentionez ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Nedumerire sentinta civila iordachealina iordachealina Buna ziua, Vin cu o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns satisfacator. Am un baietel de 3 ani si in urma unui proces de tagada a paternitatii ... (vezi toată discuția)