avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutieră
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutieră

Buna ziua
Am primit o amenda luni la ora 17 și vreau sa știu pana când as putea plăti jumătate din minimul amenzii dacă dacă pe amenda e menționat 2zile lucrătoare ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: 19108 , utilizator 23:15, 9 Mai 2018
pana astazi ora 23:59

Mulțumesc
Oare cunoasteti o alta modalitate de plata ? Deoarece este închis cam peste tot. Prin internet?
danyo a scris:

pana astazi ora 23:59

Se poate achita pe ghiseul.ro - listati dovada platii, sau pur si simplu plata online, daca stiti contul unde trebuie platit - pastrati dovada platii si extrasul de cont. In functie de zona unde ati luat amenda, plata se face in contul trezoreriei respective - ar trebui sa fie tiparit pe procesul verbal, sau pe siteul primariei respective, deoarece amenda persoanei fizice reprezinta venit la bugetul local. Specificati ca plata reprezinta "proces verbal seria...nr... din data de..."
Spre ex. la primaria sector 3 aveti IBAN pt. amenzi auto in linkul: [ link extern ]
Succes
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
danyo, utilizator
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
Amendă plătită online Rita93 Rita93 Buna ziua, Aș avea nevoie de ajutor.În data de 23.10.2014 mi s-a întocmit un proces verbal,este vorba despre o amendă pentru parcare.A doua zi m-am dus ... (vezi toată discuția)
Plata amenda circulatie online!!! mihai15mai mihai15mai Buna seara, Scuze daca nu am postat unde trebuie in forum sunt destul de nestiutor in domeniul asta. In week-end am luat un radar undeva la iesirea dintr-o ... (vezi toată discuția)