avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... recunoastere studii economice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

recunoastere studii economice

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta:
O persoana a absolvit studii postuniversitare de 1 an in domeniul managementului institutiilor publice la o facultate de stiinte economice. Pot fi recunoscute aceste studii ca fiind studii superioare economice sau macar studii medii economice?
In cadrul cursului respectiv s-au studiat module ca Finante publice , Bazele contabilitatii, etc.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 11:22, 3 Noiembrie 2009
Studii postuniversitare? Adica persoana respectiva are deja o diploma de licenta? Diploma de licenta ar insemna deja studii superioare ...
Da, persoana in cauza are studii superioare tehnice. Ma intereseaza daca diploma de studii postuniversitare cu durata de 1 an in domeniul manegementului si echivalentul a 90 de credite poate fi recunoscuta in categoria studii superioare economice.
Si revin si cu a doua speta cand o persoana a absolvit Facultatea de management si este incadrata in actul de absolvire drept licentiata in Stiinte economice. Si acestea sunt studii superioare economice?
Speta 1: nu cred ca nr credite de la postuniversitara de 1 an = nr credite studii sup ec; precizati exact ce functie ocupati si care sunt cerintele din fisa postului la capitolul studii
Speta 2: Studii sup ec, specializarea Management; deci, da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Despre sef sipp rogert_Bv rogert_Bv Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost ... (vezi toată discuția)