avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Defaimare, insulta, calomnie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Defaimare, insulta, calomnie

Buna ziua. Sunt administrator la o firma iar in urma cu doua luni trei patru angajati au plecat la o firma concurenta. Din acel moment acestia au inceput sa mearga pe la beneficiarii societatii pe care o reprezint si sa vorbeasca tot felul de minciuni in vederea captarii acestora la noua firma la care ei lucreaza. Exemple:
firma la care sunteti acum se inchide, are mari probleme financiare, nu mai are angajati ca am plecat toti si alte discutii care nu pot fi relatate aici. Ce pot sa fac in situatia data. Exista calomnie sau insulta pentru societati comerciale sau la ce fapte se incadreaza acestia?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Calomnie insulta miguelanhel miguelanhel Buna ziua. Sunt administrator la o firma iar in urma cu doua luni trei patru angajati au plecat la o firma concurenta. Din acel moment acestia au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Consecinte proces calomnie si insulta pierdut IriB IriB Buna ziua. Am urmatoarea problema: Am fost insultata de fata cu colegii de serviciu. Nu am garantia ca vor spune adevarul, daca vor fi chemati ca martori. In ... (vezi toată discuția)
Demisie si nerespectare preaviz Crystynika Crystynika Buna ziua,va rugam sa ne ajutati in urmatoarea problema legata de angajati: acum o saptamana angajatii firmei si-au dat demisia in grup avind un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)