Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Statut somer

Buna ziua,

Sunt in curs sa plec de la o companie prin demisie.

In acelasi timp m-ar ajuta statutul (defavorizat) de somer pentru a accesa niste fonduri nerambursabile.

Intrebarea este: in caz ca angajatorul curent nu e de acord sa ma dea afara pentru a deveni somer, pot sa ma angajez altundeva si sa fiu dat afara de acolo pentru a deveni somer?

Multumesc,
Alin
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Chunkee, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 14 Mai 2018
Puteti sa va angajati in alta parte, de unde incetarea c.i.m. sa se efectueze astfel incat sa puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer , angajat ..somer ?? Sorin87 Sorin87 Buna ziua , am si eu niste intrebari la voi daca ma puteti ajuta. Am fost somer incepand cu luna martie .. in mai m-am angajat la o firma pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pt a lua somaj jax jax Buna ziua. Lucrez de 1 an si 7 luni la o firma am fost angajat din somaj, patronul a beneficiat 12 luni de subventie si trebuia sa ma tina minim 3 ... (vezi toată discuția)
Somaj dmdc dmdc lucrez la o companie ,de 5 ani.vreau sa plec de la ei.relatiile sunt OK.as vrea sa beneficiez de indemnizatia de somaj.sefa mea m-a rugat sa gasim o solutie ... (vezi toată discuția)