avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata impozit obtinut din chirie regim hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata impozit obtinut din chirie regim hotelier

Buna ziua. Doresc sa stiu daca legal exista posibilitatea platii impozitului obtinut din chirie in regim hotelier la sfarsitul lunii si nu inainte .
Stiu ca normal se plateste la inceputul anului gen estimativ .
Exista posibilitatea plati dupa fiecare luna in functie de cat venit am efectuat ?
Vreau sa inchiriez camere prin portalul booking.com , care la final de luna emite factura de 15% din totalul camerelor oferite prin ei.
Can platesc impozitul pe camerele inchiriate pot scadea cei 15% de la plata ?
Si care ar fii cel mai avantajos mod de a porni o asa afacere ? Am auzit ca o microintreprindere plateste doar 3%
Multumesc

Alte discuții în legătură

Venituri din inchiriere manona_1511 manona_1511 Sunt persoana fizica cu venituri din inchirieri. Care este modalitatea legala, din punct de vedere fiscal, sa inchiriez camere din locuinta tip vila in regim ... (vezi toată discuția)
Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)