avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Schimbare sediu dupa intrare in incidenta bancara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Schimbare sediu dupa intrare in incidenta bancara

Buna ziua!
Firma la care lucrez a avut un client care ne-a emis cec-uri pentru toata marfa cumparata. In 13.10.2009 unul din cec-uri a fost refuzat pe motiv de lipsa totala de disiponibil si incidenta bancara. In 23.10.2009 un al doilea cec a avut aceeasi soarta. Am dus cec-urile la judecatorie sa le investim cu formula executorie dar am aflat ca intre timp a aparut o hotarare a adunarii generale a asociatilor firmei respective prin care asociatii isi cedeaza partile sociale unor alte firme. Iar pe baza acestei hotarari au cerut in 19.10.2009 la ORC schimbarea sediului in alt judet, radierea tuturor punctelor de lucru, inregistrarea noilor asociati si schimbarea numelui societatii. Ce as mai putea sa fac in acest caz? Pot face recurs la Incheierea pronuntata de ORC in data de 21.10.2009? Daca da ce motive as putea invoca?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 17:37, 30 Octombrie 2009
De ce va bateti dumnevoastra capul si nu faceti plangere penala?, pentru ca pe cale civila este clar ca nu-i mai puteti recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal???????? OANA GORAN OANA GORAN Am urmatoarea situatie: Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Schimbare statut social firma niky81 niky81 am o firma infintata in 2010 si din 2010 nu am avut activitate deloc. Firma are doi asociati. Intrebarea mea este daca unul dintre asociati doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Cec in alb garantie ddaannbz ddaannbz Am o firma de distributie cu inca doi asociati. Anul acesta am incheiat un contract cu o firma care a solicitat un CEC in alb ca si garantie. In ultima ... (vezi toată discuția)