Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

Bună ziua! Am avut judecata cu fosta soție pentru testul ADN și judecătorul a dat pronunțare la excepția ei ca trebuia făcut testul la 3 ani după nașterea copilului. As vrea sa fac apel mai departe. Nu știu cum sa procedez și nu înțeleg de ce refuza dacă ea zice ca e copilul meu. Ma puteți sfătui și cât crede ți ca m ar costa un avocat la acest dosar. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Paternitate Alex1730 Alex1730 Bună ziua! Am avut judecata cu fosta soție pentru testul ADN și judecătorul a dat pronunțare la excepția ei ca trebuia făcut testul la 3 ani după ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- tagada paternitate dana_scmpk dana_scmpk Buna ziua am si eu o mika problema si as dori sa imi raspundeti daca a-ti putea si de aceea va multumesc frumos.Deci am fost casatorita civil cu un barbat care ... (vezi toată discuția)