avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibil avocat care nu respectă contractul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibil avocat care nu respectă contractul

În martie, anul trecut, am luat legătura cu un avocat pentru a mă reprezenta într-un proces de executare silită. Am semnat un contract împreună, dânsul a cerut un onorariu pe care l-am achitat integral.
Până în momentul de față dânsul nu a făcut nimic, invocând diferite cauze. Nu acceptă nici o discuție, decât prin mesaje scurte.
Ce pot face în acest caz? În caz că doresc să îmi recuperez banii de la dânsul cum trebuie să procedez?
Cel mai recent răspuns: emynem07 , utilizator 20:37, 22 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Baroul de avocati din judet in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Vă mulțumesc. E tot ce doream să știu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Problema avocat chris4 chris4 Buna seara cum se procedeaza daca nu esti multumit de un avocat? Am platit onorariu, procesul sa terminat dar a ramas de rezolvat o creanta iar avocatul nu ... (vezi toată discuția)
Modalitati de solutionare a unui litigiu cu propriul avocat biosphera23 biosphera23 Care sunt modalitatile de rezolvare a litigiului in situatia in care avocatul angajat ( ,al carui onorariu a fost platit ,inclusiv taxele de timbru pe care ... (vezi toată discuția)