Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legea privind inlocuirea caselor de marcat

Buna ziua,

De curand am infiintat o firma, care are ca si activitate principala comertul.
Saptamana trecuta cand am fost sa achizitionez o casa de marcat, mi-au zis ca cele noi nu au aparut inca, insa pot sa iau una care o sa fie buna doar pana cand intra in vigoare noua lege.

Intrebarea mea este ce pot sa fac in afara de faptul sa cumpar acum o casa de marcat doar pentru ca apoi sa o schimb peste o luna sau 2?

Este vreo modalitate prin care pot sa vand in magazin fara casa de marcat? Prin factura si chitanta eventual? Precizez ca o sa am vanzare si catre persoane fizice.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Caen 4791 vivek vivek Buna ziua, Mi-am infiintat de 2 luni o firma care are domeniul principal de activitate caen 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa infiintarea unei microintreprinderi ? lori_ultras lori_ultras Buna ziua , vreau sa infiintez o microintreprindere fara angajati , pentru comert online cu haine ,marfa fiind achizitionata din germania , am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor : fac vanzari catre agenti economici , mai trebuie sa am casa de marcat ? stanceni stanceni In legatura cu OUG 47/2007, v-as ruga sa ma ajutati si pe mine. Am o firma care se ocupa cu comertul cu amanuntul, insa eu nu am sediu si nici nu fac vanzari ... (vezi toată discuția)