avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen legal inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen legal inmatriculare auto

Am cumparat o masina second-hand din Romania. Care este termenul legal pentru inmatricularea ei? 30 sau 90 zile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
silviuoltean@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 26 Mai 2018
Conform modificarilor survenite,termenul de inmatriculare este de 90 de zile de la achizitia vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca silviuoltean@yahoo.com silviuoltean@yahoo.com Am cumparat o masina second hand din Romania. Am la dispozitie 90 zile pentru transcrierea dreptului de proprietate. RCA-ul pe numele vechiului proprietar e ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare dupa schimbare act identitate AndreiSB AndreiSB Buna ziua! In perioada imediat urmatoare o sa achizitionez un autoturism second hand. Problema pe care o am e ca imediat dupa aceea o sa imi schimb domiciliul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in data de 30.12.2022 am cumpărat o mașină second-hand. ... Elena-Alexandra Elena-Alexandra Bună ziua, In data de 30.12.2022 am cumpărat o mașină second-hand. As vrea sa știu care este termenul până la care trebuie finalizate actele ... (vezi toată discuția)