avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Protecția datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Protecția datelor cu caracter personal

Buna ziua. O societate comerciale care comercializează materiale de construcții trebuie sa ceara acordul persoanelor pentru care se întocmește factura, in vederea protejării datelor cu caracter personal? Trebuie sa se înregistreze la ANSDPC? Singurele date personale folosite sunt cele necesare întocmirii facturilor si avizelor de însoțire a mărfii.
Cel mai recent răspuns: Raluk06w , utilizator 19:25, 27 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce să fac ca să nu facturez decât după comanda finală? Artur T. Artur T. Buna ziua, am un magazin unde comercializez sisteme complete pt. instalatii termice, sanitare, alim. apa si gaz. Clientii mei sunt persoane fizice cat si ... (vezi toată discuția)
Aviz insotire a marfii livs livs Ce sunt avizele tip "Delta" si ce valoare contabila au? Din cate stiu eu, avizul de insotire a marfii, potrivit HG 831/1997, serveste ca document de insotire ... (vezi toată discuția)
Gdpr -comercializare cherestea Mera Albert Mera Albert Buna ziua! Ca patron al unui depozit care comercializeaza cherestea, va rog sa ma lamuriti daca este necesar sa obtin consimtamantul clientului in vederea ... (vezi toată discuția)