avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurare locuinta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurare locuinta

Am cumparat o locuinta prin credit ipotecar in lei, prima asigurare a locuintei si a creditului au fost facute in lei (152000 lei), iar anul urmator am facut ambele asigurari in euro (35000 E). Asigurarile au fost facute in favoarea bancii. Este o problema ca eu am creditul in lei si asigurarea la suma este in euro?

Alte discuții în legătură

Bună ziua În 2016 am cumpărat o locuință cu credit ipotecar. ... kladeland kladeland Bună ziua În 2016 am cumpărat o locuință cu credit ipotecar. ,în valoare 92.000 euro. Tot din 2016 am avut asigurarea obligatorie și asigurare ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta cu ipoteca reptila reptila Buna ziua, am cumparat o locuinta cu credit ipotecar, si banca suporta cheltuiala cu asigurarea de viata pentru alunecari de teren, inundatii, cutremur si ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare locuinta prima casa - posibil abuz? liviuu liviuu Buna ziua, Am un credit Prima Casa de 3 ani, in valoare de 57000 euro. In primul an am facut asigurarea la banca de la care am luat creditul, in al doilea ... (vezi toată discuția)