avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contravențională
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contravențională

Intr-un dosar civil referitor la plangere contravențională, este necesara prezenta contravenientului în sedinta instantei de judecată?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 23:11, 2 Iunie 2018
Nu, poti solicita judecarea in lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru anularea pv radar ? elenadeverde elenadeverde In martie am depus la o judecatorie departe de Bucuresti pentru anularea unui PV pe ntru amenda radar si am primit termen in septembrie. 1. Ce trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Dosar aflat în camera de consiliu Tirlea Andrei Tirlea Andrei Vizitand portalul Judecatoriei sect 6, am descoperit ca maine am sedinta in ceea ce priveste o plangere contraventionala pentru care intimata a depus ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)