avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... valabilitate scrisoare medicală
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

valabilitate scrisoare medicală

Bună seara! Vă rog frumos dacă poate cineva să-mi spună care este termenul de valabilitate a scrisorii medicale emisă de medicul specialist către medicul de familie în vederea prescrierii rețetei compensate 100%în cazul în care diagnosticul este boala Parkinson . Menționez că medicația este Azilect , Isicom, și Rolpryna și gradul de handicap accentuat cu revizuire la doi ani. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:32, 4 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii aici despre termenul de valabilitatea al unei scrisori medicale: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te poti pensiona pe caz de boala? paulanedelcubursuc paulanedelcubursuc buna dimineata!Am si eu o intrebare; sotul meu are 49 ani, alucrat in domeniul .... conditi grele(silicat) 12ani de un an a fost depistat cu o boala de inima ... (vezi toată discuția)
Lista bolilor si criteriile de incadrare in grad de handicap micul_solomon micul_solomon În anul 2010 am fost încadrat in cod handicap 1, cod boala A18, grad de handicap accentuat. Cu același diagnostic din 2010 m-am prezentat la comisia de ... (vezi toată discuția)
Boli pentru caz de boala mariapanaite mariapanaite Hipertensiunea de gradul 2 de risc inalt si ischemia cardiaca sunt diagnostice pt pensionarea pe caz de boala ? eu am cautat dar n-am gasit lista cu bolile ... (vezi toată discuția)