avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copertina de policarbonat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copertina de policarbonat

Ce aprobări trebuie sa obțin pentru a .mi monta la geamul apartamentului meu o copertina din policarbonat .Mentionez ca este necesară aceasta copertina deoarece nu exista jgheab pe bloc iar apa curge la întâmplare , iar o parte curge pe geamul meu .Am facut adresa la Asociația de proprietari dar nu am primit raspuns . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:26, 18 Februarie 2019
Solutia nu este sa montati dvs. o copertina la geamul dvs. Trebuie reparat sistemul de colectare ape de pe acoperis. O copertina montata la un apartament la etaj, poate stropi in jur pe distante destul de mari, in functie de ropotul ploii si debitul de apa care se scurge.
Daca prin montarea copertinei nu se schimba arhitectura blocului, nu aveti nevoie de autorizatie de ctie. de la primarie.
Initial sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari sa exercite responsabilitatea functiei sa dispuna masurile necesare asigurarii bunei functionari a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu
Multumesc frumos !

ynocentta a scris:

Initial sesizati oficial presedintele de asociatie de proprietari sa exercite responsabilitatea functiei sa dispuna masurile necesare asigurarii bunei functionari a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu

Deși a trecut mult timp ,nu s.a rezolvat nimic ,totuși daca eu imi montez aceea copertina pe feroneria ferestrei mele ,imi trebuie aprobarea asociației sau acordul vecinilor ....?????specific ca aceea copertina are rolul de a proteja .
Multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Miha2003, utilizator
Aveti nevoie de avizul asociatiei de locatari si aviz de urbanism deoarece apar modificari in fatada blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copertina policarbonat Miha2003 Miha2003 trebuie acordul asociatiei de proprietari pentru o copertina din policarbonat montata pe geamul apartamentului meu ?? (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru copertina MrV MrV Buna seara, Imi cer scuze daca s-a mai intrebat dar am cautat si nu am gasit. Vrem sa punem o copertina la intrarea in bloc. Copertina este fixa. Avem sau nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu evacuarea apei de la unitatea externa a ac-lui vecinului floor floor Buna ziua tuturor! Ma confrunt cu o problema pe care, sunt convinsa, o au multi dintre proprietarii de apartamente din cauza unor vecini care nu au ... (vezi toată discuția)