Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Informatii privind cumpararea unor bunuri materiale

Buna ziua! Doresc sa preiau bunurile materiale de la un salon de infrumusetare care isi inchide punctul de lucru. Intrebarea mea este, care este procedura legala de a achizitiona aceste bunuri? Ma refer la ce documente trebuie sa solicit, cumpar, etc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:31, 12 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le cumparati cu factura si chitanta pe firma dumneavoastra si aooi faceti nir la factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon infrumusetare PopCristi PopCristi Buna ziua O prietena doreste sa isi deschida o firma pentru salonul ei de infrumusetare deoarece va primi un ajutor nerambursabil. E obligatoriu ca la ... (vezi toată discuția)
Nota receptie ataela1 ataela1 Buna ziua,la un salon de infrumusetare ,sunt Intreprindere Individuala,primesc marfa pe care o folosesc pentru procedurile din salon-[b]servicii[/b]-si marfa ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pt coafor-frizerie obligatoriu? ciresik.dulce ciresik.dulce de curand mi-am inchiriat un scaun la un salon de infrumusetare. sunt intreprindere.individuala(i.i) dar faptu k trebuie sa investesc intr-o casa de marcat ... (vezi toată discuția)