avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Copyright infringement
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Copyright infringement

Buna ziua,

Am primit un mail de la un avocat din germanía in legatura cu o poza postata pe siteul meu. Poza a fost scoasa, nu mi-a adus nici un venit, insa avocatul cere despagubiri si ma ameninta cu datul in judecata. Este cineva care ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 17 Iunie 2018
Regulament Forum Avocatnet.ro

2.8. În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia unei case - caut avocat Anji:Anji Anji:Anji A-si dori sa pot vorbi telefonic cu un avocat din Timisoara pentru constructia unei case.Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat din bucuresti mimi7736 mimi7736 Buna seara.Am nevoie de un avocat din București,pentru un apel.Multumesc. (vezi toată discuția)
Recomandare avocat cu expertiza in l230 din 2007-art.17 - reparatie calcris calcris Doresc sa angajez un avocat cu expertiza in aplicarea legii 230 din 2007, pentru a determina prin instanta un proprietar sa repare o defectiune la terasa. In ... (vezi toată discuția)