Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme servis auto

Am si eu o problema cu un service auto de langa blocul meu.Toata chestia este ca servisul este amplasat aproape de bloc si pe langa faptul ca se aud motoare turata in fiecare zi,parcarea din fata blocului este totdeauna plina de masini care sunt la service..De fiecare data cand vin de la serviciu,gasesc parcarea plina si nu am unde sa parchez.Din cate stiu legea nu ii permite sa aiba service auto langa bloc.Ce as putea face?O plangere,ceva?Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.O zi faina!(Scuzati Categoria,nu stiam ce categorie sa pun)
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 16:13, 18 Iunie 2018
E greu ! Problema este cum cei dela "Mediu" au autorizat atelierul. Sau poate ca este autorizat numai pentru anumite manopere (electrice de exemplu) sau vulcanizare si ulterior cu dela ei putere au extins activitatea. Trebuie sa va interesati la Registrul Comertului sa vedeti ce activitati au inregistrate si ordinea cronologica a mentiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, marius g mă numesc din bârlad, o întrebare am și ... haschy76 haschy76 Buna ziua, Marius G mă numesc din Bârlad, o întrebare am și eu daca poate ajuta sau îndruma ce sa fac. Am apelat la un prieten ce lucrează ca ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota auto cu functiune birou chompin chompin Buna ziua, Recent, am inceput o activitate de prestari servicii de decarbonizare motoare auto, cod CAEN 4520; deoarece activitatea de baza nu necesita ... (vezi toată discuția)
Amenajare parcare Steriu Steriu Consiliul Local al Municipiului Ploiesti in data de 26 februarie 2010 aproba “ Proiect de hotarare privind aprobarea Studiilor de ... (vezi toată discuția)