avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre somaj

care sunt beneficiile de care as putea beneficia de la somaj daca ma incadrez , nu iau indemnizatie de somaj, am 23 de ani, am terminat liceul in 2014 si nu am lucrat nicaieri.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 18 Iunie 2018
In speta, nu veti beneficia de indemnizatia de somaj , dar in schimb va puteti inregistra la AJOFM ca persoana in cautarea unui loc de munca.
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prea tarziu pentru somaj? Redhead0nTheRun Redhead0nTheRun Buna ziua, Am o prietena care, dupa absolvirea liceului (acum 3 ani), nu a depus actele pentru inscrierea la AJOFM. A lucrat o vreme fara carte de munca, ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj AlexandraVictoria AlexandraVictoria Daca am terminat liceul acum 4 ani si nu mi-am despus actele pentru somaj si nu mi-am gasit nici un loc de munca,mai pot beneficia de ajutorul de somaj? si ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil IsabelleAndreea IsabelleAndreea Bună ziua! As avea nevoie de ajutor. Sunt însărcinată în 10 săptămâni și somera de tot atât timp, caut loc de munca însă nimeni nu e dispus sa ma ... (vezi toată discuția)