avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Doctrina IP - bibliografie privind proprietatea ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Doctrina IP - bibliografie privind proprietatea intelectuala

buna ziua..apelez la avocatii cu experienta in domeniul proprietatii intelectuale pentru a-i ruga sa-mi indice un tratat/manual etc. bun de proprietate intelectuala..pe piata sunt mai multe, insa nu stiu care este cel mai bun..in facultate eu nu am facut dreptul propr intelectuale dupa manual, ci am invatat numai de pe notitele predate la curs..multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 11:45, 5 Noiembrie 2009
buna ziua,
eu v-as recomanda cursul universitar -Dreptul proprietatii intelectuale scris de Dr.Viorel Ros,editura GLOBAL LEX,2001mai exista si un tratat de dreptul proprietatii intelectuale scris de acelasi autor , imi pare rau ca nu pot sa va dau mai multe informatiii despre aceasta carte.
Cei mai buni profesori, specialisti in proprietate intelectuala de la Yolanda Eminescu incoace sunt (fara ca enumerarea sa fie in ordinea competentei si cu scuzele de rigoare daca am omis pe cineva): prof.Viorel Ros, Ciprian Paul Romitan si jud.Octavia Spineanu Matei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor promovare film Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Daca vrea sa promovez un film, prin prezentarea unei imagini din acesta pe flayere si postere, am nevoie de acordul cuiva? Care e procedura ... (vezi toată discuția)
Similaritate auditiva in legatura cu o marca inregistrata btg btg Ma adresez specialistilor in domeniul proprietatii intelectuale cu rugamintea de a-mi sugera idei si, eventual indicatii din jurisprudenta, in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)