avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanță

Sunt cadru didactic in concediu de creștere copil din 1ianuarie2018.Cum pot beneficia de vouchere de vacanță confirm noului ordin 3571, dacă școala unde sunt titulară nu vrea să facă demersurile necesare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 22 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul salariatului al cărui contract individual de muncă/raport de serviciu, la data acordării voucherelor de vacanță, este suspendat sau a încetat, acesta poate beneficia de vouchere de vacanță numai dacă în termen de maximum 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentului ordin depune la unitate/instituție o cerere în acest sens, precum și dovada achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unității/instituției

Ordinul a intrat in vigoare la 29.mai.2018 ...ultima zi de depunere a cererii ar fi 29 iunie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanță Danielabalea Danielabalea Sunt o mamica aflata în concediu de creștere a copilului din nov 2016 pana la 1 sept 2018, loc de munca deținut în învățământ. Am dreptul la tichete ... (vezi toată discuția)
Voucher ccic Alexandra 2018 Alexandra 2018 Buna ziua! Din martie 2017 pana in septembrie 2018 sunt in ccic .Întrebarea mea este daca pot primi tichet de vacanta?Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca se vor pastra reglementarile din anii anteriori, ... Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Buna ziua! Daca se vor pastra reglementarile din anii anteriori, pt acordarea voucherelor de vacanta in invatamant - un cadru didactic care va fi in ccc tot ... (vezi toată discuția)